Door naar content
Menu

Nieuws

Lees hier alles over onze Royal Deals en andere interessante zaken!

Accountmanager Remco Solen begonnen bij King Food BV

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega Remco Solen. Per 3 november 2019 is de heer Remco Solen begonnen als accountmanager bij King Food BV.

Lees meer
Vorstelijck vleesmarinade

Vorstelijck vleesmarinade

Vlees volgens een uniek eigen recept marineren? Probeer dan Vorstelijck vleesmarinade, nieuw in het assortiment bij King Food.

Lees meer
Royal Deals 14 mei

Royal Deals 14 mei

Dit keer in de Royal Deals topaanbiedingen voor pizza's, Griekse gerechten, overheerlijke spare ribs en lekkere chocola. En zelfs het nieuwste product in het assortiment van King Food, Energy Drink van Viking, in de aanbieding. Dus kom langs en profiteer t/m 25 mei.

Lees meer
Royal Deals 24 april

Royal Deals 24 april

Deze editie van King Food is wel heel Royal met de speciale Koningsdag aanbiedingen. Van verfrissende blikjes frisdank tot een compleet broodje Döner Kebab. Profiteer nog t/m 4 mei!

Lees meer
Royal Deals 12 maart

Royal Deals 12 maart

De Royal Deals van deze week is weer tot de rand gevuld met mooie aanbiedingen. Kies o.a. uit de originele McCain pommes frites of dollar chips, dönerspiezen van 10, 15 of 20 kilo en geraspte- of foliekaas (Gouda of Edam) voor een zacht prijsje. Deze Royal Deals is geldig van 12 tot en met 30 maart 2019.

Lees meer